Vásárlás

Üzletünk elsősorban bolti kiskereskedelemmel és szervizeléssel foglalkozik . A honlap a tájékozódást segíti.

Ezért a csomagküldést korlátozott feltételekkel, a fizetési mód és a szállítás előzetes egyeztetése után teljesítjük. Ruházati termékek küldését a méretezésből adódó eltérések miatt csak a megrendelő felelősségére kivételes esetekben vállaljuk! Amennyiben nem biztos a megfelelő méretben javasoljuk a személyes átvételt mert ebben az esetben a rendelés és a választás helyben módosítható.

Honlapunkon található terméklista csak kivonat üzletünk valamint a rendelhető árucikkek teljes kínálatából. Előfordulhat, hogy egyes árucikkek átmeneti jelleggel nem kaphatók, illetve csak rendelésre szállítjuk. Ezért üzletünk személyes felkeresése előtt ajánlott telefonon érdeklődni, illetve lehetőség van a kiválasztott áru online előrendelésére.
Bolti árukészletünkben megtalálhatók továbbá olyan termékek is melyeket oldalunkon nem tudunk közzé tenni és kizárólag üzletünkben vásárolhatók meg.

Az oldalak megtekintéséhez és a vásárláshoz előzetes regisztráció nem szükséges. Személyes adatokat csak a megrendelés elküldésekor kérünk.

A kedvezményes és akciós árak kizárólag készpénzfizetés valamint a webshopból küldött megrendelések esetén érvényesek. Az oldalon található árak folyamatosan változhatnak. Elöfordulhat hogy a kiválasztott terméket már csak drágábban tudja megvásárolni. De olyan is hogy olcsóbban jut hozzá. Érdemes telefonon vagy személyesen érdeklödni a termék iránt és az ára iránt.

A weboldalon és az üzletben lévő pillanatnyi raktárkészlet nincs szinkronban ezért üzletünk személyes felkeresése előtt ajánlott telefonon érdeklődni, vagy előrendelést küldeni!

Leértékelt áru valamint akciós termékek cseréjére és visszavásárlására nincs lehetőség. Ez alól kivételt képeznek a szavatossági és jótállási körbe tartozó meghibásodások melyekre a jogos igény természetesen érvényesíthető.

Egyes termékek képei csak tájékoztató jellegűek ezért előfordulhat, hogy a megadott kép a szöveges ismertetővel nem egyezik. Ez azért lehetséges mert a forgalmazóktól kapott képanyag nem mindig az európai országoknak gyártott termékeket mutatja valamint nem készülnek képek a teljes szín és típusválasztékról.

Utánvétes fizetéskor a csomagküldés díja a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint kerül elszámolásra melyet átvételkor megrendelő fizeti ki szállító részére.
Bármilyen árucserére vagy vételár visszafizetésre csak az eredeti gyári csomagolás megőrzése esetén van lehetőség.
Megrendelés esetén visszaigazolást a szállítási információkkal együtt 24-48 órán belül küldünk. A rendelések feldolgozása nem automatikusan történik ezért minden megrendelésre személyesen válaszolunk. Ha a rendelés elküldésekor a visszaigazoló üzenet nem jelenik meg illetve ezt követően az áru átvételéről 2 napon belül nem kap választ kérjük értesítsen minket a 314-29-37 telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Beérkező rendelések esetén fenntartjuk a jogot a közölt adatok hitelességének ellenőrzésére!
Az oldalakon talált elévült vagy hibás információk közlését köszönettel vesszük.

Nálunk bankártyával is fizethet ha önnek igy kényelmesebb.

Az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:

 

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete