Continental kerékpár gumiköpeny

Continental gumiköpenyek, kerékpárköpenyek

Külső kerékpár gumik, belső kerékpár gumik

A Continental kerékpár-köpenyek világszínvonalú termékek. Kimagasló gyártástechnológiával, kiváló alapanyagokból készíti termékeit, a következő kategóriákban:
Országúti-verseny
Tömlős országúti-verseny
Cross és cross-country
Mountain Bike
Városi-trekking

Continental kerékpár-köpenyek: A Continental kerékpárabroncsai külső burkolatának felépítéséhez főként nejlonszálakat használ. Ez az anyag rendkívül nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, képes ellenállni az időjárási hatásoknak, plusz könnyen összedolgozható a gumival. A Continental négyféle szövetosztályt használ: 22 tpi, 28 tpi, 60 tpi, 110 tpi. A tpi egy viszonyszám, amely azt mutatja meg, hogy egy hüvelykre (2,54 cm-re) hány szövetszál esik. Minél finomabb a szövet, annál rugalmasabb és áthatolhatatlanabb a köpeny. Minél durvább a szövet, annál merevebb és vágásállóbb lesz a köpeny. A helyes választást a felhasználási terület határozza meg. A háromrétegű alap köpenyek egy pótlólagos defekt elleni védelemmel is meg vannak erősítve. Ez lehet egy, vagy kétrétegű nejlon szövetréteg. Ez a védelem tovább erősíthető Kevlár vagy gumi szövetbetéttel.


A Continental teljes kerékpár-köpeny választéka megvásárolható kerékpárboltunkban.

Continental Touring Plus gumiköpeny, külső gumiabroncs

Nem kell félni a defekt ördögétől!

A Touring Plus gumiabroncs valamennyi túrakerékpár ideális kiegészítője. A kiegyensúlyozott profil könnyen fut az utcákon és a földutakon egyaránt. A kanyarokban a finoman rétegelt oldalsó bütykök biztosan tartanak. A biztonsági kialakítás a Plus réteggel és a láthatóságról gondoskodó fényvisszaverős csíkkal éri el a legmagasabb szintet. Nem csoda hát, hogy a mi Touring Plus-unk az egyik legkedveltebb és legtöbbet használt kerékpárabroncs.

Continental Touring gumiabroncs

Módosítás dátuma: 2013. október 25. péntek, 22:13  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete